Skip to content

Spreker en Panellid

Met twintig jaar werkervaring voelt het als het juiste moment om ervaringen te delen en inspiratie te geven. 

Simone is een spreker met 20 jaar werkervaring als bankier, ondernemer, bestuurslid en coach voor professionals. Simone heeft een managementfunctie in de top van een bank en runt gelijktijdig ART[s] Gallery in haar zelfgebouwde huis. Als leider focust ze op omdenken en veranderen van status quo. Dromen, denken, doen. Ze is aangesloten bij SER Topvrouwen en sprak op onder andere de Self-Made Summit hoe je met bevlogenheid en resultaatgerichtheid iedere droom tot werkelijkheid kan brengen. Succes bereiken gaat ook over kansen zien, tegenslagen overwinnen, doorgroeien en contact houden met de wereld om je heen. Hoe je dat kan doen, deelt Simone aan de hand van vele voorbeelden. 

Simone werkt samen met A Cup of Ambition. Je kan haar boeken als spreker over:

Dromen najagen

Dromen – durven – doen. Van ambitie naar actie. 

Alles wat je kan bedenken kan je realiseren. Dat is de rode draad in de carrière en het leven van Simone. Het begint met een gepassioneerd idee en ambitie, maar alleen ambitie is niet genoeg. Je hebt doelen nodig gecombineerd met een stappenplan. Bevlogenheid, passie, discipline, vallen, opstaan, doorgaan en de juiste mensen om je heen verzamelen. Daarbij moet je bereid zijn om ‘door de modder te gaan’ en met opgeheven hoofd verder te gaan als iets niet direct lukt. In de loop der jaren heeft Simone  de nodige tips vergaard. In deze talk deelt Simone haar lessen met humor en levendige voorbeelden.

Authentiek leiderschap

Bouwen van succesvolle teams.

Mensen verbinden rond een doel en succesvolle teams bouwen, dat is wat Simone het liefste doet. Ze creëert een open sfeer, deelt haar visie en werkwijze en stelt bovenal doordringende vragen. Ze is oprecht nieuwsgierig naar een persoon en zijn of haar drijfveren. Ook durft ze ‘het ongezegde’ in de kamer te benoemen, een inschattingsfout te delen om vanuit daar te kijken wat nodig is om verder te gaan. Hoe Simone keer op keer succesvolle teams bouwt? Dat deelt ze in deze talk met je. Interessant voor een groep beginnende leiders, maar zeker ook voor gevestigde managers.

Vrouwelijk ondernemerschap

Ondernemen naast je baan.

Vrouwelijk ondernemerschap draagt onmiskenbaar bij aan banengroei en innovatie. Simone verzamelde voor ART[s] Gallery een gedreven team met vrouwelijke professionals om haar heen. De groei van de galerie ging ongekend snel: twee exposities bleken niet genoeg. Inmiddels organiseert ze vijf exposities per jaar. Simone bouwt aan sterke teams en duurzame relaties waardoor ze twee intensieve carrières kan combineren. In deze talk geeft Simone je een kijkje in de keuken als ondernemer. Twijfel je wat je zakelijk aankan? Hierna durf je meer. Simone weet je te raken en bovenal te inspireren.

“Met haar eerlijke verhaal vol relativerende humor en ervaringsverhalen weet Simone vele harten te raken. 

Zij zet aan tot het zien van nieuwe perspectieven en weet verbinding te maken met verschillende soorten publiek. Als spreker met impact kun je haar zowel voor een zaal executives als voor een gemengde groep door alle lagen van een organisatie heen neerzetten. Simone zet aan tot wederzijds begrip, lef en denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Daarnaast is haar persoonlijke verhaal enorm inspirerend.” 

– Nathalie Hazenberg

Opdrachtgevers

Spreker en panellid
Spreker en panellid
Spreker en panellid
Spreker en panellid
Spreker en panellid
Spreker en panellid
Spreker en panellid

ARTIKEL

Simone als panellid

Veuve Clicquot organiseerde in 2023 ‘Bold Conversations’ in aanloop naar de welbekende Bold Woman Award in maart 2024. Daarmee wil het internationale champagnehuis “boldness and audacity” vieren en vrouwelijk ondernemerschap ondersteunen. Naast de inspirerende ondernemersverhalen van Julia Veer en Elza Wandler gingen Stephanie Knoors, Sophie-Anne Onland en SImone in gesprek onder de bezielende leiding van Yeliz Çiçek.

We spraken over belangrijke thema’s zoals inclusiviteit, diversiteit, de waarde van rolmodellen en het belang van gelijkheid. Mijn afdronk? Met kleine stapjes (zoals dit event en de gesprekken) maak je vrouwen wakker en zet je aan tot actie. Succes in een grote verandering bereik je immers nooit alleen.

Spreker en panellid

ARTIKEL ELEGANCE

5 Vragen aan… ondernemer, spreker & coach Simone Jansen

Simone Jansen is een bezige bij. Ze is Directeur Entrepreneur & Enterprise ABN AMRO, spreker, coach en is onlangs haar eigen kunstgalerie gestart: ART[s] Gallery. Op 16 maart 2023 staat ze op The Self-Made Summit, hét business event voor ambitieuze vrouwen, waar ze zal vertellen over hoe je kansen kunt zien in ondernemerschap, hoe je tegenslagen overwint en door kan groeien en over de uitdagingen die erbij komen kijken. Maar ze beantwoordt ook vragen als: ondernemen vrouwen anders dan mannen? Hoe gaan vrouwen om met risico’s en met een work-life balance? Waar vind je groeigeld? En hoe combineer je commerciële ambities met impactvol sociaal ondernemen?