Skip to content

Persoonlijk

Passie voor mensen, bevlogenheid en volharding zijn kernwoorden in mijn leven.

Geboren en getogen op de Veluwe in een gezin met zeven broers en zussen. Mijn ondernemersgeest heb ik geërfd van mijn moeder en een goed technisch inzicht van mijn vader. Al jong leerde ik op eigen benen te staan en kansen te zien in elke uitdaging. 

Rond mijn veertigste vond ik mijn droomplek in Noordwijk waar ik samenwoon met Jef. Naast een corporate carrière heb ik in de afgelopen jaren meerdere passies gevonden. Een huis eigenhandig renoveren, een onderneming starten vanuit liefde voor kunst en persoonlijk contact. Daarover spreek ik graag op een podium of als panellid.

Sommige mensen noemen mij een powervrouw. Ik hecht veel waarde aan mentale kracht en daarvoor zet ik mij in via adviesraad functies en tafelgesprekken. In ieder geval ben ik een optimist met een hoge energie, niet bang om mijn mouwen op te stropen en het liefste maak ik mensen aan het lachen. Je bent wat je in je hart wilt zijn. De rest is angst. Dus luister naar jouw hart, kies richtingen die voor jou belangrijk zijn en bijt je vast. Met vallen en opstaan uiteraard, maar dat maakt het leven juist zo bijzonder.  

REPORTAGE

Een blik op Simone’s leven

“Durf je iets te vertellen over jouw leven?” vroeg Floris ten Duis. Floris is nieuwsgierig; zijn vragen zijn puur en intuïtief. Met zijn platform Go Do It heeft hij als doel: ‘Empower people with different backgrounds to fulfill their dreams’. En daarvoor zet hij bijzondere ondernemers en game changing leiders voor de camera van Bennie Mentjens.

Persoonlijk
Persoonlijk
Persoonlijk
Persoonlijk

Nationale televisie

Reportage over Simone’s huis

In januari 2022 was het huis van Simone te zien op televisie bij Binnenste Buiten. Bekijk de reportage van acht minuten.

Podcast

Droom Te Koop – De Podcast

Van bouwval naar droomhuis, en vervolgens naar kunstgalerie in 5 jaar. In de podcast van Lokke van der Wal deel ik mijn verhaal met een ‘honger’ naar een thuis, mijn visie, de weloverwogen keuze voor een uitdagend pand, de fysieke uitdagingen, het verzamelen van de juiste mensen om te heen, elke dag weer stappen zetten en proberen om onderweg te genieten. Inspiratie voor wie wil!

Persoonlijk
Persoonlijk

Wat mensen over Simone zeggen