Skip to content

Ondernemen

Een galerie waar iedereen zich thuis voelt en waar je geïnspireerd raakt om jouw eigen huis karakter te geven.

Naast mijn fulltime carrière renoveerde ik eigenhandig een historisch pand van 415 m2 met een beperkt budget. Na afronding besloot ik om mijn huis open te stellen en mijn ruimte te delen met kunstenaars. Samen met een bevlogen team en kunstenaars organiseren wij vijf exposities met 1000 kunstwerken per jaar en leid ik met mijn team alle gasten rond. Mijn drijfveer is om de drempel naar kunst te verlagen en kunstenaars te ondersteunen in commercieel succes en onafhankelijkheid. ART[s] is een nieuw concept in Nederland, tot stand gekomen uit passie.

Van huis naar galerie

Als kind droomde ik ervan om een eigen huis te bouwen. Na jaren zoeken stuitte ik op een pand op landgoed Sancta Maria in Noordwijk.  Na afronding van de renovatie voelde ik de wens om mijn plek te delen. Het idee voor ART[s] Gallery Simone Jansen ontstond tijdens een wandeling in 2021. 

Ik haal mijn geluk uit het samenbrengen van kunstliefhebbers en kunstenaars in een huiselijke ambiance. Inmiddels organiseren we met een bevlogen team meerdere exposities per jaar en levert ART[s] honderden kunstwerken thuis bij haar klanten.

Ondernemen

Ervaring

Een bezoek aan ART[s] Gallery

Artikel

Leven tussen de kunst

Ondernemen

ARTIKEL

ART[s] Gallery in de Telegraaf

Ondernemen

VERBLIJF IN LUXE

Weekend weg of vergaderen met een kleine groep

Geniet in luxe en verblijf op een landgoed in Noordwijk, nabij het bos, de duinen en de zee. De loft is een grote ruimte waarin verschillende slaap- en ontspanningshoeken zijn gecreëerd. Perfect voor een weekend weg of vergaderen met een kleine groep. Onze loft bevindt zich daarnaast in de nabijheid van de Keukenhof (10 minuten), Circuit Zandvoort (40 minuten fietsen, 15 minuten auto) en sfeervolle strandtenten in Noordwijk (5 minuten auto). Vanaf de loft loop je rechtstreeks naar de duinen en zee.

Ondernemen

Wat mensen over ART[s] en de loft zeggen